Trulli

HIT

Sihate Olive Oil ' Minyak Zaitun' (Certified Organic and Extra Virgin ) 250ml

List price: RM129.00
RM118.90
You save: RM10.10 (8%) Save 8%
In stock
+

FREE Shipping with Min Spend RM118

Contact Bulk Purchase

Description

Certified Organic and Extra Virgin Sihate Olive Oil 250ml

Minyak zaitun Sihate Olive Oil Diperkaya dengan Vitamin E dan K, minyak zaitun Sihate Olive Oil banyak memberi kebaikan kepada kulit, rambut dan kesihatan. Mempunyai kadar anti-oksida yang tertinggi, minyak zaitun Sihate Olive Oil ini juga melindungi kulit dari kelihatan cepat tua.

Dari aspek kesihatan dalaman, minyak zaitun Sihate Olive Oil terkenal dengan perawatan seperti membantu mencegah kanser payudara, mencegah diabetes, menggelakkan dari pernyakit Alzheimer dan kebaikan dapat memperkukuhkan tulang.


Ini 6 SEBAB kenapaa anda perlu memilih minyak zaitun Sihate Olive Oil

1 - KHASIAT DARI POKOK BERUSIA RATUSAN TAHUN

Buah dituai dari pokok berusia ratusan tahun dan diperah sejuk (cold press) untuk mendapat minyak berkualiti tinggi (maksima) berbanding minyak biasa.


2 - ASLI & ADA UJIAN MAKMAL

Satu-satunya jenama minyak zaitun (Sihate Olive Oil) yang setiap botol disertakan ujian makmal bagi membuktikan minyak zaitun Sihate Olive Oil ini memenuhi standard yang ditetapkan untuk digelar extra-virgin olive oil (EVOO).


3 - BOTOL GELAP KHAS DARI ITALI

Sihate Olive Oil menggunakan botol gelap yang diimport dari Itali agar dapat menjaga kualiti miyak zaitun yg boleh terjejas oleh cahaya matahari dan haba. Ia juga membantu mengekalkan khasiat minyak zaitun Sihate Olive Oil yang maksima.


4 - BUKAN SEKADAR ASLI, MALAH 100% ORGANIK!

Untuk mendapat pengiktirafan organik, ladang zaitun Sihate Olive Oil perlu dijaga dengan rapi dan ketat tanpa bahan terlarang. Lengkap dengan sijil ETKO dan USDA Organik. Sihate Olive Oil diiktiraf diseluruh dunia (termasuk USA). TIADA bahan kimia, haba atau proses lain yang terlibat.


5 - DARI KAWASAN 'EMAS' TURKI

Ladang seluas 5000 ekar bertempat di Milas, Turki. Digelar 'kawasan emas' di barat Turki kerana minyak zaitun Sihate Olive Oil berkualiti tinggi dihasilkan di sini berbanding di tempat yang lain.


6 - TEMPOH TUAIAN KURANG 2 TAHUN

Setiap batch minyak zaitun Sihate Olive Oil yang kami bawa masuk WAJIB mempunyai tarikh tuaian. Ini kerana minyak zaitun hanya layak digelar extra-virgin dalam tempoh 2 tahun dari tarikh tuaian sahaja! Banyak minyak zaitun dipasaran tak letak pun tarikh tuaian.


NOTA:

Item ini akan dipos dari Kelantan/Selangor. Please consider your level of urgency b4 ordering this item.

#oliveoil #virginoliveoil #minyakzaitun #sihateoliveoil #sihate`


From the same shop